YOU MADE MY DAY BABY.

 

Jag tror faktiskt att jag skall hänvisa till uttrycket "en bild säger mer än tusen ord". För hur tusan skall jag kunna uttrycka glädjen jag känner när jag synar ovanstående kommentar?
Emelie, DU är så jäkla grym.
Snart, snart är du fri.
That's all.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh,vännen! Jag blir så himla glad! Åh Vad snäll du är ! <3 Jag dör!

Puss!

2010-01-31 @ 12:48:34
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Linn

bra attityd, javisst! Men ska man bli frisk så kan man väl förtusan göra 'et ordentligt! Och inte klänga sig fast vid en halvt pre-pubertal kropp(som man ofta har när man ligger där på gänsen mellan undervikt och friskvikt). När man sedan står där på dansgolvet så vill man väl förtusan ha något att SKAKA PÅ, vara lite WOMAN liksom!



sv; Nej, absolut inte. Jag må vara svältpåverkad och aningen fördummad, men jag har tillräckligt många hjärnceller kvar för att förstå att det jag lever just nu knappast kan kallas för liv.

Fast vissa dagar är det svårt att föreställa sig ett annat scenario, friskheten ter sig låångt borta och man tvivlar på om man överhuvudtaget har det som krävs för att lära sig andas normalt.

Men, till min stora tacksamhet blir det ju faktiskt en ny dag VARJE DAG, vilket betyder att man får massor av chanser att uppleva fina dagar då fri(sk)heten känns närmare än någonsin.



(nu blev det kanske lite konstigt det här men jag har precis tagit min sovagott-medicin, och den har tendensen att locka fram tryckfelsnisse och rasera mina meningsuppbyggnader)



kram på dig iallafall!

2010-01-31 @ 23:09:55
URL: http://mitthjerta.blogg.se/




Namn: Viktigt!
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0