--

Guds gåva till mänskligheten:




Insmugglade låtssasocker bomber.




Guds straff mot mänskligheten:



Icke-existerande kemikalie bomber.


Kommentarer
Postat av: anna

svar; nej, jag vill inte dö. vet att det kan framstå så i det senaste inlägget men nope. e bara extremt less just nu. druckit sjukt mycket(alkohol) på sista tiden och lite små hetsätningar så hela jag ser ut som en ballong och jag bryter ihop mer än någonsinn när jag ser mig i spegeln nu. vilket förklarar mitt proana liknande inlägg men ialla fall, gosh no att jag vill dö.. har framtidsplaner och hela grejen... ((går i behandling men det går liksom inte frammåt i mat-delen och varken jag eller min behandlare vet hur vi ska göra för att få mig börja äta mer / dag. jag vill, vara normal. haha, även om det inte kan verka så i vissa inlägg..))

btw, ilikey din blogg!

2009-12-27 @ 18:03:48
URL: http://inaperfectworld.blogg.se/
Postat av: anna

jo det har pratats om det tidigare men inget har hänt. nu pratas det om dagvård istället.

yes, det håller jag med om. jag förstår inte hur jag fortfarande lever, liksom jag torterar min kropp med svält, hetästningar och en jäkla massa piller(inte droger, i dont do drugs) och alkohol.

mjo det tror jag med.. det har liksom gått knappt 20 timmar nu och jag känner, i kroppen att jag inte kommer klara att fasta så länge, men ändå "måste" jag (säger ätstörningen).

åh gud, jäklar det kan inte varit kul eller bra, gud vad tur att du överlevde!!!!

de e sant.. man överlever verligen inte länge när man svälter sig på riktigt. men jag slänger in hetsätningar då och då vilket kan vara svaret på varför ajg fortfarande lever? på senaste kroppskontrollen på ätstörningshenehten var allt relativt normalt. ett år sen var allt sjukt lågt och då tvångsinlas jag nästan för att sjuksköterskan knappt hittade min puls(den var fööör svag). beror nog på mina hetsätningar? (sen i somras har jag hetsätit som en bulimiker.. inte kalori-aktikt(mina såkallade hetsätningar når högst 800-1000 kalorier) men lika ofta som en bulimiker).

du har nog rätt. jag tror jag ska säga till henne nsäta gång att jag inte orkar mer för det gör jag inte. allt är kaos. i hjärnar och min mage fukkar upp sig och lärkarna vet inte vad de e för fel..

nej gud nej det vill jag inte..

yes, jag vill allt det + mer. jag vill leva livet utan äckelrösten i huvudet som bestämmer vad jag får / inte får göra, äta, osv. jag vill leva livet lyckig ooch det vet jag att jag aldrig kan när jag är ätstörd, oavsett hur länge jag fastar eller hur mycket jag kämpar för att gå ner (haah jag har stannat i vikt, den ligger stabilt trots att jag äter sjukt lite så det är ju egentligen hopplöst att fasta, right?). i vissa stunder saknar jag de första månaderna av svälten. 5 år sen. jäklar vad kilorna rasade...

tack, tack, och tack! ärligt talat fick du mig tänka på och seriöst överväga dagvård och/eller inläggning.. för allt det du säger e sant och you know eftersom du har varit inlagd och d vet hur det e....

TACK!! :')

2009-12-27 @ 19:28:30
URL: http://inaperfectworld.blogg.se/
Postat av: pau

hahaha, humor (L) ^^



och jag har börjat inse att jag faller för grupptryck. :( pau har också startat en blogg.... stackars alla(du också) som måste läsa den! :(((

2009-12-28 @ 20:35:31
URL: http://onlypaus.blogg.se/




Namn: Viktigt!
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0